دیجی اسکال با ایجاد وبلاگ ترازو 1 در تلاش است تا تصوری همه جانبه از ترازو و باسکول بر اساس واقعیت به خریداران ارائه دهد تا مطمئن ترین مرکز جهت خرید ترازو و خرید باسکول گردد . شماره تماس : 33510970 -021 | 33357006 -021 برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ترازو وباسکول و خدمات پس از فروش آن به سایت http://scale.ir//مراجعه نماییدآدرس : خیابان آزادی - بعد از استاد معین - ابتدای خیابان دکتر هوشیار - پلاک 83 - طبقه 3 - واحد 3
ترازو رادین ساخت ایران با در نظر گرفتن و رعایت استاندارد های توزین می باشد که محصولات خود را با طراحی شکیل و کاملا مقاوم در صنعت ترازوی دیجیتال و باسکول دیجیتال ارائه می نماید.
مشخصات کلی :
برند : رادین
مدل : Radin 8800 70kg
ظرفیت : 70 کیلو گرم
دقت در توزین : 10 گرم
نوع کاربری : ترازو فروشگاهی
گارانتی : 12 ماه با قابلیت ارتباط به پوز بانکی و اتصال به بارکد خوان در گروه ترازوی فروشگاهی قرار گرفته است
مشخصات کلی :
برند : رادین
مدل : Radin 8800 40kg
ظرفیت : 40 کیلو گرم
دقت در توزین : 10 گرم
نوع کاربری : ترازوی فروشگاهی
گارانتی : 12 ماه ترازو با امکان اتصال به بارکد خوان ، لیبل پرینتر جانبی و کامپیوتر نیاز یک فروشگاه را به صورت کامل تامین می نماید
قیمت ترازو زرگری با برند های مطرح در سایت دیجی اسکال با گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر جهت سهولت انتخاب و مقایسه آسان قیمت های طراحی شده است ، لیست قیمت ترازوی زرگری کاملا به روز ثبت شده و بر اساس قیمت ترازو در این صفحه خرید امکان پذیرد می باشد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترازو های انتخاب شده در صفحه ی قیمت متقاضیان خرید ترازو می توانند به صفحه ی محصولات مراجعه و توضیحات کامل اعم از قابلیت ها و ویژگی های دستگاه را مطالعه سپس اقدام به خرید نمایند .
باسکول جاده ایفوق ساخت کارخانه ی توزین الکتریک در ایران می باشند که به دلیل دارا بودن بدنه ی مقاوم مشتریان زیادی را از آن خود کرده اند از قابلیت های باسکول های جاده ای معرفی شده عدم تاثیر گرما و سرما در توزین بار ، دقت توزین ، استفاده از قالب های دقیق و ... می باشد لذا هنگام خرید این نوع باسکول ها می بایست به نشان استاندارد و اصل بودن آن ها نیز توجه داشت چرا که ممکن است فروشنده های متفرقه دستگاه ها را با شکل ظاهری باسکولهای معرفی شده و با قطعات فرعی به فروش برسانند .
نیاز به تراز بودن ترازو در ترازو کفه ای قدیمی از آنجا که بر مبنای اصل هم ترازی طراحی شده بودند کافی بود دو کفه ترازو با هم برابر باشند و قبل از توزین تعادل برابری دو کفه با هم مساوی باشد اما در ترازو کفه ای تراز بودن جای قرارگیری ترازو اهمیت کمی داشت ، زیرا تنها ایجاد تعادل دو کفه ترازو برای توزین دقیق و صحیح کافی بود از طرفی هم به دلیل بالا نبودن دقت ترازو کفه ای این عدم تراز بودن خلل زیادی در فرایند توزین ترازو ایجاد نمی کرد در ترازو دیجیتال امروزی به خاطر اینکه مبنای توزین این ترازوها بر اساس اصل نسبت تعلیق خود جسم است ، تراز بودن محل قرار گیری ترازو از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا تراز نبودن جایگاه ترازو هرچند ناچیز باشد می تواند اشتباهات زیادی را در محاسبات ترازو ایجاد کند که هم به ضرر مشتری و هم به ضرر کاربر ترازو است در نتیجه کاربر ترازو حتما باید نسبت به تراز بودن ترازو حساس باشد ، از آنجایی که سطوحی که در فروشگاه ها و ساختمان های مختلف ساخته می شود لزوما دارای نسبت صفر نیست .
تراز کردن ترازو باید توسط خود کاربر انجام شود ، این کار شاید برای تمامی کاربران ترازو ممکن نباشد و از طرفی در صورت جابه جایی ترازو ، تراز کردن و فراهم کردن وسیله تراز برای این کار مشکلات خودش را دارد ، به همین دلیل سازنده های ترازو برای راحت تر شدن فرایند تراز کردن ترازو و همچنین تسریع در روند آن و در دسترس بودن این امکان ، اقدام به طراحی تراز در داخل خود ترازو کرده اند ، اغلب ترازو های دیجیتال امروزی دارای قسمتی به نام تراز هستند که غالبا در گوشه کناری ترازو قرار دارد و با کوتاه و بلند کردن پایه های ترازو عمل تراز کردن انجام می شود ، این امکان باعث شده است تا اولا تراز کردن ترازوی دیجیتال دقت بالاتری داشته باشد و از طرفی سرعت و سهولت تراز کردن ترازو افزایش پیدا کند ، البته باید توجه داشت که تراز کردن هر ترازو بسته به کاربری و مدل آن ترازو و میزان وزن و دقتی که از آن ترازو انتظار می رود بستگی دارد ، دقت و حساسیت تراز کردن در ترازو مختلف با هم فرق میکند .
نرم افزار اتصال ترازو به کامپیوتر در ترازو محک امکان پذیر است که اتصال از طریق کابل رابط و پورت RS٢٣٢ به کامپیوتر فراهم می گردد ، انتقال اطلاعات از ترازو به کامپیوتر موجب سهولت امر حسابداری و جمع آوری اطلاعات در یک سیستم می گردد .
پک نرم افزار ترازو محک شامل سی دی نرم افزار و کابل اتصال می گردد .
اطلاعاتی که انتقال می یابد شامل حافظه ی ترازو ، شماره فاکتور ، وزن و تاریخ به همراه مبلغ کل فاکتور است که امکان هماهنگ شدن نرم افزار ترازو با نرم افزار های فروشگاهی را فراهم می آورد .
در فروشگاه ها به دلیل داشتن پوز فروشگاهی نیاز است که همانگونه که اطلاعات فروش کالا های بسته بندی شده در سیستم ذخیره می گردد ، اطلاعات مواد غیر وزنی نیز در سیستم ذخیره گردد و این جز توسط اتصال ترازو به کامپیوتر امکان پذیر نخواهد بود ، به همین دلیل محک با طراحی نرم افزار ترازو و باسکول مشکل کاربران فروشگاه ها را حل نمود .
که با بدنه ای از جنس استیل ضد زنگ و صفحه توزین مدور شیشه ای ساخته شده است ، این ترازو دیجیتال می تواند عالوه بر وزن مواد ، ارزش غذایی آن ها را نیز محاسبه کند که می تواند برای افرادی که رژیم خاصی دارند بسیار کاربردی باشد ، ظرفیت توزین این ترازو ٥ کیلو گرم است و دارای ابعاد ٢٦×١٦×٤.٥ سانتی متر است.ترازو دیجیتال بیورر دارای هزار حافظه برای ذخیره سازی هزار ماده غذایی به همراه خصوصیات و ارزش های غذایی آن ها است ، با این کار افراد می توانند به راحتی میزان کالری ، پروتئین و سایر ویژگی های هر ماده غذایی را براساس حجم آن بسنجند و با توجه به نیازی که دارند آن را مصرف کنند ، این ترازو دیجیتال به خصوص برای افرادی که رژیم خاصی را دنبال می کنند کاربرد بیشتری دارد
روند آزمون باسکول در ایران از سال ٨٩ آغاز گردید کالیبراسیون باسکول باید مطابق استاندار ٧٤٧ انجام می شد طبق این استاندارد امکان سنجش صحت عملکرد باسکول با ٣ تا ٥ تن وزنه امکان پذیر بود . یعنی دقت عمکرد دستگاه تنها تا وزن ٣ یا ٥ تن مشخص می شد و برای وزن های بالاتر امکان بررسی کارکرد باسکول نبود این روش برای سنجش صحت عملکرد باسکول های قدیمی و باسکول مکانیکی مناسب و کافی بود زیرا هم میزان ظرفیت باسکول قدیمی و مکانیکی کمتر بود و هم استقامتشان در برابر عوامل مختلف بیشتر بود این روش با استفاده از وزنه های گرد سنگین وزن که بر روی باسکول قرار می گرفت انجام می شد البته که این روش برای این نوع دستگاه بسیار کاربردی بود و می توانست به خوبی میزان صحت عملکرد دستگاه را بسنجد .
ولی با ساخته شدن باسکول دیجیتال و به وجود آمدن فناوری های جدید در ساخت باسکول و بالاتر رفتن حجم قابل توزین توسط سیستم های توزین استفاده از روش های قدیمی دیگر کافی نبود و نمی توانستیم بر اساس آن از صحت عملکرد توزین اطمینان حاصل کنیم . در این شرایط استاندارد ٧٤٧ عملا دیگر کاربردی نداشت و می بایست روش جدیدی برای سنجش صحت عملکرد باسکول دیجیتال تصویب و اجرایی می شد این روش باید این امکان را ایجاد می کرد تا باسکول های مختلف با ظرفیت های مختلف را بتوان سنجید و از صحت عملکرد آن ها مطمئن شد .
به همین خاطر در سال ١٣٨٦ استاندارد ١٠٢٧٤ به تصویب رسید و در سال ١٣٨٩ ابلاغ و لازم الاجرا شد این استاندارد ناظر بر روش های جدید برای سنجش صحت عملکرد انواع باسکول است با تصویب این استاندارد آزمایشگاه های جدیدی به کشور وارد شدند و روش های نوین کالیبراسیون باسکول طراحی شد .
در این روش تست دستگاه با ٣٥ درصد ظرفیت کل باسکول انجام می شوداین تست با استفاده وزنه های استاندارد انجام می گیرد وزنه های تست جدید با طراحی بهتری سطح فشار وارد بر دستگاه را پخش می کنند تا میزان دقت باسکول بهتر سنجش شود تجهیزاتی که برای این استاندارد تهیه شده قادر است برای باسکول ٦٠ تنی و ٧٠ تنی نیز مورد استفاده قرار گیرد .
البته باید گفت قبل از سال ٩١ عده از تولید کنندگان باسکول دیجیتالی نسبت به انجام صحیح این استاندارد کوتاهی و کارشکنی می کردند به این صورت که معمولا با توجه به اینکه میزان وزنه هایی باید با آنها هر سیستم را سنجید باید دارای ٣٥ درصد وزن ظرفیت کلی باسکول باشد ولی این تولید کنندگان با استفاده از کمتر از این درصد اقدام به سنجش می کردند در نتیجه باز هم این روش چندان دقیق نبود و نمی توانست به درستی عملکرد باسکول را نشان دهد . همچنین با اجرای غلط این استاندارد به این گونه که معمولا بجای پخش وزنه های سنجش بر روی سطح باسکول آن ها را به صورت یکجا و نقطه ای قرار می دادند اصولا کاربری این روش را از بین می بردند . بعد از سال ٩١ با پیگیری سازمان های مختلف تمام واحد ها و تولیدی ها مجبور شدند با اجرای صحیح و درست این استاندارد اقدام به سنجش نمایند .